Nieuwbouwproject met 4 onderscheidende woningtypen

In ontwikkeling

De Sterrenkijker: samen wonen onder de Brabantse sterrenhemel.

Rustig en ruimtelijk wonen aan de westkant van Made aan de Leeuwerikstraat, met volop sport- en winkelmogelijkheden en veel groen op loopafstand. Die droom wordt realiteit, met de ontwikkeling van nieuwbouwproject de Sterrenkijker door Zwaluwe Projectontwikkeling uit Hooge Zwaluwe.

De Sterrenkijker biedt woonplezier aan bewoners in elke levensfase. Starters en senioren, kleine en grote gezinnen: voor elke doelgroep een woningtype naar wens. Kenmerkend voor deze nieuwe wijk is de uitstraling van het middengebied, gebaseerd op een natuurlijk boerenerf. Daaromheen een ruim opgezette ring woningen met royale tuinen. In het hele plan is er veel aandacht voor groenbeleving en duurzaam wonen. Grote kans dat u hier uw nieuwe droomhuis vindt!

Wonen in Made

De Sterrenkijker ligt aan de rand van het Brabantse dorp Made, in de gemeente Drimmelen. Dat betekent de natuur binnen handbereik én het gemak van een supermarkt op loopafstand.

Het gezellige centrum van Made ligt op vijf minuten fietsen. Daar vindt u een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden. En met de auto bent u in tien minuten bij de levendige jachthaven van Drimmelen.

Voor ieder wat wils

Op zoek naar een compact huis waar alle ruimte zo slim mogelijk gebruikt wordt? Dan zijn de Adara façadewoningen iets voor u. Behoefte aan meer slaapkamers? De Bellatrix hoek- en tussenwoningen hebben er drie. Misschien heeft u graag alle voorzieningen op de begane grond? Dat vindt u in de Sirius patiowoningen. En als u gaat voor maximale ruimte, binnen en buiten, passen de Castor twee-onder-een-kapwoningen daar uitstekend bij.

Type Adara

Uniek en comfortabel! Dat zijn de Adara façadewoningen, in het hart van de Sterrenkijker. Compact wonen door efficiënt gebruik van de ruimte, met alle faciliteiten voor optimaal woongemak.

Prijsindicatie
van € 218.000 tot € 235.000 v.o.n.

Bekijk de Adara

Type Bellatrix

Geniet van de ruimte in uw riante achtertuin. En van een weids uitzicht als u staat te koken. Elke Bellatrix hoek- of tussenwoning is een heerlijk plek om bij te komen van de dagelijkse hectiek. Hier komt u écht thuis!

Prijsindicatie
van € 297.500 tot € 379.500 v.o.n.

Bekijk de Bellatrix

TYPE CASTOR

Een heerlijk royale tuin waar u geniet van het buitenleven. En binnen volop licht en ruimte voor optimaal woonplezier met het hele gezin. De Castor twee-onder-een-kapwoningen bieden eindeloze mogelijkheden. Een buitenkans!

Prijsindicatie
van € 449.500 tot € 569.500 v.o.n.

Bekijk de Castor

TYPE SIRIUS

Levensloopbestendig wonen? Dat kan, in een van de comfortabele Sirius patiowoningen. Praktisch ingedeeld, met ruimtes waar het daglicht volop naar binnen schijnt en een intieme binnentuin. Gemak gecombineerd met genieten!

Prijsindicatie
van € 344.500 tot € 374.500 v.o.n.

Bekijk de Sirius

Bereikbaarheid

Made is gunstig gelegen in de buurt van de A59 en andere belangrijke uitvalswegen. Het bruisende Breda ligt op slechts twintig minuten rijden en in minder dan een uur staat u in het centrum van Rotterdam of Antwerpen.

Bekijk het overzicht rustig op uw gemak